Lease en koop

Hier beantwoorden wij alle vragen omtrent het kopen of leasen van een elektrische fiets of scooter. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of onduidelijkheden over het lease- en koopproces? Neem dan contact op met een van onze experts.

Je kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer en mailadres:

Tel: +31 318 209 423
Email: sales@deliverysupport.nl

Lease- en verkoopvoorwaarden.

Hier vindt je alle voorwaarden.

Wat is de levertijd van de accessoires?

De levertijd van accessoires, zoals boxen, is tussen de 2-5 werkdagen. Dit is echter wel afhankelijk of het desbetreffende product op voorraad is. 

Wat zijn de voor- en nadelen van lease/koop?

Bezorgvoertuigen zijn een grote investering, zeker voor een startende ondernemer. Door een voertuig te leasen kun je dit hoge investeringsbedrag verspreiden over 12, 24 of 36 maanden. Ook als je niet direct het geld hebt om bezorgvoertuigen te faciliteren, kan lease een uitstekende oplossing zijn. Hierdoor betaal je een vast bedrag per maand en kunt je direct gebruik maken van de voertuigen. 

Wanneer je een bezorgvoertuig koopt, betaal je geen vast maandbedrag en ben je direct eigenaar van de voertuigen, dit is het voordeel ten opzichte van de optie lease.

Om de koop van elektrische voertuigen aantrekkelijker te maken zijn er vanuit de overheid een aantal regelingen in het leven geroepen. De MIA en de VAMIL regeling om precies te zijn. Kijk hiervoor even op de website van www.Rijksoverheid.nl

Wat is de levertijd van de E-bike?

Wij streven ernaar om na het akkoord gaan met de offerte, binnen 3 weken te leveren. Hoe sneller wij alle gegevens hebben, des te eerder wij het proces in gang kunnen zetten. Bij customized voertuigen kunnen wij de 3 weken levertijd niet garanderen. Het is tevens ook mogelijk om het voertuig bij ons op locatie op te halen, dit zal het afleverproces versnellen.

Moet ik eerst betalen voordat ik de fietsen krijg?

Ja, je dient uiterlijk 7 dagen voor de levering van de voertuigen het volledige bedrag te hebben overgemaakt op de rekening van Delivery Support. Hebben wij het geld niet binnen op de dag van de uitlevering, dan kunnen wij de voertuigen niet leveren. Ook bij het kiezen voor customized voertuigen is het belangrijk dat het bedrag is overgemaakt, anders kunnen wij dit proces niet in werking zetten.

Is na het leasecontract de fiets van mij?

Na het leasecontract is de fiets eigendom van Delivery Support. Na deze periode heb je de mogelijkheid om het contract af te kopen. Afhankelijk van de staat van het voertuig wordt er een bedrag vastgesteld. 

Let op: Restauratie kosten zijn uitgesloten

Welke gegevens moet ik bij de hand hebben?

Om het proces in gang te zetten hebben wij het volgende van u nodig:

  • KVK uittreksel
  • IBAN voor de facturatie 
  • Akkoord op de offerte 
  • RAL-kleur inclusief logo om uw reclame op te fiets te plaatsen 

Wat krijg ik bij de uitlevering?

Natuurlijk krijg je van ons de voertuigen die je bij ons hebt aangeschaft met de bijbehorende accessoires. Daarnaast doet de monteur een final check om te kijken of alle voertuigen functioneren en of ze klaar zijn voor gebruik. Na het overhandigen van de voertuigen zal de monteur bereid zijn om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. 

Hoe ziet de dag van de uitlevering eruit?

Op de dag van de uitlevering bezorgen wij de fietsen persoonlijk op de afgesproken locatie. Tijdens de uitlevering leggen wij precies uit hoe alles werkt, zodat je direct gebruik kan maken van je nieuwe bezorgvoertuig.