Door bezorgers voor bezorgers

Direct uit voorraad leverbaar

Beste prijs/kwaliteits verhouding

24 uur servicegraad

Bezorgbrommers

Bezorgbrommers zijn hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. Wil jij ook milieuvriendelijk jouw maaltijden of producten afleveren bij de klant? Dan is een elektrische bezorgscooter de ideale oplossing.

Bezorgbrommers bestellen en binnen 48 uur geleverd

Zowel een bezorgbrommer kopen als leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Verder kun je het volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze uitstekende serviceoptie met 24 uur servicegraad. En met een bijgevoegde All-risk verzekering hoef jij je nooit zorgen te maken over mogelijke schade die ontstaan tijdens het bezorgen van producten of maaltijden.

Delivery Support is er door bezorgers en voor bezorgers. Deze slogan dragen wij vol trots en overtuiging, aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben binnen de bezorgbranche. Wil jij meer weten over onze fietsen of heb je een specifieke vraag? Neem dan telefonisch contact op via +31 318 209 423 of stuur een e-mail naar info@deliverysupport.nl.

🛵 Wat is een bezorgbrommer?

Een bezorgbrommer is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een perfect hulpmiddel om maaltijden en producten op tijd af te leveren bij klanten. De bezorgbrommers kunnen worden voorzien van een bezorgbox om maaltijden en producten in de juiste staat af te leveren.

🛵 Wat is de perfecte bezorgbrommer?

De Sym X-Pro staat bekend als de perfecte bezorgbrommer. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom hebben we een betrouwbare bezorgbrommer ontwikkeld waar je altijd op kunt vertrouwen. Wij helpen jou met alle uitdagingen in de bezorgwereld door jou de perfecte bezorgbrommer te bieden.

🛵 Welke levering en service kan ik verwachten?

Bestel een bezorgbrommer snel en eenvoudig bij Delivery Support. Op het moment dat je een bezorgbrommer bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad.