Door bezorgers voor bezorgers

Binnen 48 uur geleverd

Beste prijs/kwaliteits verhouding

24 uur servicegraad

Bezorgfietsen

Bezorgfietsen zijn hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. Wil jij ook af van hoge kosten van een bezorgauto en het dure onderhoud van bezorgscooters. En wil je bovendien milieuvriendelijk jouw maaltijden of producten afleveren bij de klant? Dan is een elektrische bezorgfiets de ideale oplossing.

 • Delivery Standaard

   1.499,00
  Kopen
 • Delivery Fietskoffer voorop

   1.574,00
  Kopen
 • Delivery Fietskoffer achterop

   1.619,00
  Kopen
 • Delivery Fietskoffer voor- en achterop

   1.694,00
  Kopen

Liever zelf samenstellen?

Op maat is ook écht op maat bij Delivery Support. Je kunt de e-bike zelf samenstellen. Kies de kleur die het beste bij je huisstijl past.

Laat het logo van je bedrijf op de fiets en op de bezorgboxen of -tassen plaatsen. Op deze manier wordt je e-bike als bezorgfiets een rondrijdend reclamemiddel.

Waarom een bezorgfiets?

Brandstofkosten zullen direct tot het verleden behoren en alle koeriers zijn met de e-bike sneller op hun bestemming. Er hoeft immers niet worden getankt en jongere koeriers hebben geen rijbewijs nodig. De fietsen van Delivery Support zijn overigens volledig naar wens samen te stellen. Zo past jouw nieuwe bezorgfiets straks perfect bij de  uitstraling van jouw organisatie!

Fietsen van topkwaliteit

Het standaardmodel van onze moderne bezorgfietsen beschikt over een stalen draagconstructie. Deze topkwaliteit constructie maakt het mogelijk om 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, producten veilig naar de klant te bezorgen. Het frame van de elektrische fiets is gemaakt van hoogwaardig virgin aluminium, waardoor scheuren en breuken zijn uitgesloten. Dankzij de Marathon Schwalbe Plus Antilek buitenband staat de bezorger nooit stil met een lekke band. De speciale coating van deze buitenband maakt het mogelijk om te fietsen over scherpe en puntige voorwerpen. De fabrikant biedt zelfs een anti-lek-garantie van 99.99% op deze buitenband. De hydraulische en terugtraprem op de fiets biedt de bezorgers bovendien veel veiligheid, aangezien zij snel stilstaan wanneer dit nodig is.

Samenstellen en keuzemogelijkheden

Het personaliseren van jouw bezorgfiets is heel eenvoudig bij Delivery Support. Onze bezorgfietsen zijn op diverse manieren naar eigen wens samen te stellen. Standaard bieden wij 9 verschillende kleuren aan waaruit je kunt kiezen. Maar ook een fiets bestellen met eigen RAL kleur behoort tot de opties. Verder is het mogelijk om een 13,4 Ah of een 17,5 Ah te selecteren. Beide accu’s zorgen voor een hoge actieradius, zodat bezorgers grote afstanden kunnen afleggen voordat de fiets moet worden opgeladen. Ons team adviseert graag over de optie die het best bij jouw werkzaamheden past. Er kunnen twee ruime bezorgboxen worden gemonteerd op de fiets. Deze stevige opbergboxen worden voor- en achterop de elektrische fiets geplaatst. Uiteraard kun je de bezorgfiets voorzien van je eigen logo die strak op de lak wordt verwerkt.

Bezorgfietsen bestellen en binnen 48 uur geleverd

Zowel een bezorgfiets kopen als leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Verder kun je het volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze uitstekende serviceoptie met 24 uur servicegraad. En met een bijgevoegde All-risk verzekering hoef jij je nooit zorgen te maken over mogelijke schade die ontstaan tijdens het bezorgen van producten of maaltijden.

Delivery Support is er door bezorgers en voor bezorgers. Deze slogan dragen wij vol trots en overtuiging, aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben binnen de bezorgbranche. Wil jij meer weten over onze fietsen of heb je een specifieke vraag? Neem dan telefonisch contact op via +31 318 209 423 of stuur een e-mail naar info@deliverysupport.nl.